Geschikt voor mijn auto

Selecteer je voertuig om de geschikte dakdragers te kiezen

Kunt je je voertuig niet vinden? Stuur ons een e-mail door middel van ons contactformulier en we zullen je helpen de perfecte dakdrager voor je voertuig te vinden.

Verschillende voertuigen hebben verschillende dragersystemen nodig. Vind het systeem dat is aangepast voor jou met behulp van onze voertuigzoeker. Met deze tool kun je het perfecte Yakima-systeem voor je voertuig vinden. Met onze exact in te stellen tool kun je zien welke Yakima-drager of -dragers op jouw voertuig passen, zodat je de perfecte keuze kunt maken. We vergelijken al onze beschikbare opties met het merk, model en bouwjaar van je voertuig. Het is simpel om de perfecte drager te vinden voor je volgende avontuur.

Yakima-dwarsstangen zijn beschikbaar voor de meeste merken en modellen auto's, waaronder Mazda, Ford, Toyota, Hyundai, Holden, Isuzu, Land Rover, Nissan en Volkswagen en nog veel meer! Er is een oplossing op het dak voor pick-ups, SUV's, sedans, hatchbacks en nog veel meer. Je kunt onze voertuigzoeker gebruiken om te bepalen welke Yakima dwarsstangen geschikt zijn voor je voertuig.