Ontwerpfilosofie

Ontworpen voor avontuur

Onze eerste gedachte bij het ontwerpen van een nieuw product zijn de mensen die het gaan gebruiken. We houden rekening met de uitdagingen, waarmee mensen te maken kunnen krijgen als ze hun favoriete uitrusting willen vervoeren en richten ons op het ontwikkelen van innovatieve oplossingen. Deze benadering zorgt ervoor dat Yakima-producten intuïtief, duurzaam en gebruiksvriendelijk zijn.

Geschikt voor avontuur

Al meer dan 35 jaar zet ons toegewijde interne team zich in voor het geschikt maken voor voertuigen in alle vormen, merken en maten, zodat we dragers hebben voor bijna elk voertuig dat tegenwoordig op de weg is. Bekijk onze voertuigzoeker en vind de perfecte dakdrager voor je auto.

Het ontwerpen van een geweldige drager is één ding, het ook nog bouwen is een heel ander ding. Daarom hebben we zeer goede ontwerpingenieurs, die jarenlange werktuigbouwkundige ervaring combineren met materiaalkennis op het hoogte niveau, zodat de beste prestaties en de langste levensduur kunnen worden gegarandeerd.

Beproefd, getest en bewezen

Zodra we een dakdrager hebben gebouwd, krijgt deze het flink te verduren bij het testen, zodat we kunnen zeggen dat deze bestand zal zijn tegen alles wat onze vrienden erop loslaten.

Over met sneeuw bedekte bergpassen tot afgelegen onverharde wegen, we hebben elk Yakima-product tot het uiterste getest en verfijnd. En daarom kunnen we op al onze, skidragers, dakkoffers en andere producten een garantie van 5 jaar geven.