LockNLoad-dakdragers

Extra stevige dakdragers voor offroad avonturen

Geschikt voor mijn auto

Selecteer je voertuig om de geschikte dakdragers te kiezen

Yakima's LockNLoad is de sterkste en stilste dakdrager voor zwaar gebruik op de markt. De LockNLoad dakdragers kunnen worden belast tot 75 kg per stang en elke eindkap heeft een vastzetpunt dat belast kan worden met 100 kg. De LockNLoad heeft een aerodynamische vorm en een rubberen beschermstrip, waardoor je bagage niet beschadigt. Deze dakdrager heeft een lage luchtweerstand, waardoor hij niet veel geluid produceert tijdens het rijden. Daarnaast ligt het brandstofverbruik hierdoor lager dan bij het gebruik van een ander soort dakdrager. Je kunt kiezen uit twee verschillende LockNLoad-systemen: het LockNLoad Platform en de LockNLoad Crossbar.

LockNLoad: Australische kwaliteit


Yakima’s LockNLoad dakdragers zijn ontworpen in Australië. Want als een dakdrager de zware omstandigheden Down Under overleeft, dan overleeft hij alles. Het resultaat is een superstevige dakdrager die alles aankan: van eindeloze snelwegen en grindpaden tot ruig woestijngebied en steile bergen. Het allerbelangrijkste onderdeel van deze dakdrager is uiteraard de ingebouwde flessenopener, zodat je van een biertje kunt genieten na een lange rit.


Als het erop aankomt...

LockNLoad is vanaf het kleinste detail ontworpen als dé ultieme dakdrager voor pickups en 4×4’s

Ontworpen voor avontuur

Wanneer we een nieuw product ontwerpen, denken we allereerst aan de mensen die het gaan gebruiken. We houden rekening met de uitdagingen waarmee je te maken krijgt bij het vervoeren van je spullen en zijn altijd op zoek naar innovatieve oplossingen. Yakima-producten zijn daardoor altijd vernieuwend, duurzaam en gebruiksvriendelijk.

Geschikt voor avontuur

Ons toegewijde team zet zich al ruim 35 jaar in om onze producten passend te maken voor zoveel mogelijk verschillende auto's. We zorgen ervoor dat onze dakdragers geschikt zijn voor auto’s in allerlei verschillende vormen, merken en maten, zodat je altijd een dakdrager vindt die perfect op jouw auto past.

Beproefd, getest en bewezen

Zodra we een dakdrager hebben gebouwd, testen we deze tot het uiterste. Zo kunnen we met zekerheid zeggen dat onze dakdragers tegen alles bestand zijn. Van met sneeuw bedekte bergpassen tot afgelegen onverharde wegen: we hebben elk Yakima-product volledig getest en verfijnd. Daarom kunnen we op al onze producten een garantie van 5 jaar geven.